instructori de salsa - viorel

Dansul este ca un drog

Nu exista moment al zilei fara sa fredonezi acordurile line de bachata ori ritmul impulsionant al salsei! Pentru ca nu trece o zi fara un pas de baza facut pe ascuns la continuare »

dansul e sanatate

Dansul este sanatate!

SLABIRE – – Daca fitness-ul, alergatul prin parc, innotul sau orice alte variante exista pentru a pierde din greutate, ajuta si stimuleaza organismul, de ce sa nu folosim timpul liber pretios sa continuare »

7 motive sa te apuci de dans

7 motive sa te apuci de dans!

DANSUL NU ARE LIMITE – Ne adresam voua indiferent de varsta, nationalitate, religie sau orice alta bariera v-ati pune in fata voastra. Limita nu exista! Incepand de la cei mici cu varste cuprinse continuare »

valsul mirilor

Valsul mirilor

Cum altfel sa incepi cea mai importanta seara din viata ta si prima din viata voastra decat cu un vals….perfect! Our Salsa Story te conduce spre perfectiune in pasi de vals pentru continuare »

Dansul este ca un drog

instructori de salsa - viorel

Nu exista moment al zilei fara sa fredonezi acordurile line de bachata ori ritmul impulsionant al salsei!
Pentru ca nu trece o zi fara un pas de baza facut pe ascuns la birou sau atunci cand esti singur in camera.
Ajungi sa executi perfect un kick pe scara rulanta de la metrou fara sa iti pese ca se uita cei din jur.
Ori deschizi usile la lift cu un Cross-Body tarziu in noapte atunci cand, dupa lasarea gerului, inima iti este calda inca !
Uneori linistea si descarcarea sufleteasca tine de epuizarea fizica iar cand cele doua ajung la punctul maxim are loc ruperea de constient si doar voi doi contati pe ringul de dans, chimia si perfectiunea in dans sunt foarte greu de atins, dar ce inseamna perfectiune si normalitate atunci cand te simti bine si reusesti sa pleci extenuat dar cu zambetul pe buze si gandul la un nou dans, o noua figura, o noua apropiere !

Iubiti ori urati latino nu conteaza, se spune, ca…… cine nu a iubit un dansator/dansatoare a trait degeaba, dar doar se spune !

Va las pe voi sa descoperiti !

Dansul este sanatate!

dansul e sanatate

SLABIRE – – Daca fitness-ul, alergatul prin parc, innotul sau orice alte variante exista pentru a pierde din greutate, ajuta si stimuleaza organismul, de ce sa nu folosim timpul liber pretios sa ardem caloriile adaugand distractie si relaxare. Imbinand utilul cu placutul: dansam, slabim, ne distram si ne relaxam.

7 motive sa te apuci de dans!

7 motive sa te apuci de dans

DANSUL NU ARE LIMITE – Ne adresam voua indiferent de varsta, nationalitate, religie sau orice alta bariera v-ati pune in fata voastra. Limita nu exista! Incepand de la cei mici cu varste cuprinse intre 3-14 ani pana la octogenarii veseli care frecventeaza orele de dans, noi va asteptam!

Instructori de Salsa – Cristina

instructori de salsa - cristina

– Buna!  :-)
Pasiunea pentru dans ma “urmareste” inca din copilarie insa Salsa este ceea ce ma face sa vibrez de la primele acorduri!
Salsa reprezinta mai mult decat un dans, este un ‘virus’ care provoaca dependenta! Te face partas la o comunitate, iti aduce prieteni, zambete, speranta, vise si relaxare. Salsa este un stil de viata! Te transforma si te scoate din anonimat printr-o atitudine increzatoare, vesela, joviala si pozitiva.

Instructori de Salsa – Viorel

instructori de salsa - viorel

– Salut!

Bazat pe experienta proprie din ultimii 10 ani, pot sa zic cu certitudine ca pasiunea mea este dansul. Pentru cunoscatori: Salsa, Bachata, Merengue, Rueda de Casino..etc iar pentru viitori prieteni, colegi si cursanti, pe scurt, Latino.